ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΩΝ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΕΘΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ROMANIAN TOURISM FAIR SPRING EDITION 2022"

Εκτύπωση E-mail
(0 ψήφοι)

Για μια ακόμη φορά γίνεται προσπάθεια να συμμετέχει το Σωματείο Επαγγελματιών Αγκίστρου στην τουριστική έκθεση της Ρουμανίας "ROMANIAN TOURISM FAIR SPRING EDITION 2022" που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι στις 24-27 Φεβρουαρίου 2022.

Η Ρουμανία διοργανώνει δυο μεγάλες τουριστικές εκθέσεις τον χρόνο. Στην πρώτη μας προσπάθεια τον περασμένο Νοέμβριο δυστυχώς τα πράγματα με την πανδημία δεν ήταν καθόλου καλά, και έτσι οι διοργανωτές αναγκάστηκαν και την ακύρωσαν.
Η κατάσταση με την πανδημία είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν τον Νοέμβριο.
Ως Σωματείο, έχουμε καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή μας τον Φεβρουάριο, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους διοργανωτές και αναμένουμε ότι αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί.
Η τουριστική έκθεση της Ρουμανίας διοργανώνεται κάθε χρόνο τέλη Φεβρουαρίου, με συμμετοχές από όλη σχεδόν την Ευρώπη, αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού της Ρουμανίας, όπως ταξιδιωτικοί πράκτορες, εταιρείες booking, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επίσημοι φορείς του τουρισμού κτλ.
Η συμμετοχή του Σωματείου μας είναι πολύ σημαντική για τις επιχειρήσεις του Αγκίστρου. Κατοχυρώσαμε για μια ακόμη φορά ένα περίπτερο 12 τ.μ., προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα να προβάλλουμε τα μέλη του σωματείου αλλά και τον τόπο μας καλύτερα.
Κάθε χρόνο βλέπουμε ότι ο εισερχόμενος τουρισμός από την Ρουμανία καταγράφει αύξηση. Επίσης φαίνεται ότι το Άγκιστρο τείνει να γίνει δημοφιλής προορισμός για τους Ρουμάνους.
Αυτός είναι και ο στόχος της συμμετοχής μας. Να καταστεί και να εδραιωθεί ως δημοφιλής προορισμός για τους Ρουμάνους
το Άγκιστρο και γενικά η περιοχή του Δήμου μας.
Είναι μια καλή ευκαιρία να προβάλουμε τον τόπο και την φιλοξενία μας.
Το Σωματείο επαγγελματιών Αγκίστρου απευθύνει για μια ακόμη φορά κάλεσμα σε όλα τα μέλη του.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι της επιχείρησης τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα : 6980138846 (πρόεδρος) και 6970706433 (γραμματέας) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επίσης όσοι θέλουν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στην Γραμματεία του Σωματείου.
Ο σύλλογος ήδη έχει εκτυπώσει τα ενημερωτικά φυλλάδια μεταφρασμένα στα Ρουμάνικα με γενικές πληροφορίες της περιοχής, αλλά και τα banners για την καλύτερη προώθηση του προϊόντος μας.
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεργαζόμαστε στενά με το νεοσύστατο σωματείο επαγγελματιών Κερκίνης, και συζητάμε την συμμετοχή τους στο περίπτερό μας με στόχο και την γενικότερη προβολή του τόπου μας.
Παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.
για το Δ/Σ του Σωματείου
Γεωργιάδης Άνθιμος
Πρόεδρος
Κ. 6980138846
Σ. 2323043033
Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
S. www.agistro.com
S. www.agkistroaction.gr


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 4ο Φεστιβάλ Αγκίστρου "Χωρίς Σύνορα"

leader